Renault Symbioz e-tech full hybrid va fi dezvăluit la nivel global

Renault anunță premiera mondială a modelului Renault Symbioz joi, 2 mai 2024, la ora 9:30 (ora României).

25.04.2024

Articol

Ca nou model de segment C ce ilustrează ADN-ul Renault "voitures à vivre", Symbioz vine să completeze gama Renault E-Tech hybrid.Prezentarea digitală a Noului Renault Symbioz va fi difuzată joi, 2 mai, pe platforma de evenimente speciale Renault.

Noul vehicul Renault din segmentul C va fi prezentat de Fabrice Cambolive - CEO Renault brand, Gilles Vidal - VP Renault Design, John Cleworth - Symbioz Product Director și Dominique-William Jacson - The Originals Renault La Collection Manager. 

Consultați comunicatul de presă pentru a afla mai multe despre principalele caracteristici ale acestui model compact. Symbioz reprezintă o nouă abordare a conceptului "voitures à vivre", fiind un model creat pentru toate grupurile țintă: atât familii, cât și companii.

Urmăriți conferința de presă în direct joi, 2 mai, la ora 9:30 (ora României). Prezentarea va fi apoi disponibilă ca înregistrare pe același link.  
DESPRE  RENAULT

Renault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.

 

Resurse

Descarcă articolul

Vizualizează galeriav

Galerie foto (3)

Renault Symbioz
Renault Symbioz
Renault Symbioz

RELATED TOPICS