RENAULT DEVINE PARTENER AL AS MONACO ÎN LIGA CAMPIONILOR ȘI PUNE REFLECTOARELE PE RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC

   Renault va fi un partener cheie al AS Monaco în sezonul 2024-2025 și va pune lumina reflectoarelor pe Renault 5 E-Tech electric.
•    Logo-ul Renault va apărea pe fața tricourilor purtate de echipa oficială AS Monaco în Liga Campionilor, cel mai prestigios turneu din Europa, precum și pe echipamentul echipei în meciurile din Ligue 1.
•    Clubul va avea la dispoziție o flotă de aproximativ douăzeci de vehicule.

07.08.2024

Articol

Renault și AS Monaco sunt încântați să anunțe colaborarea lor pentru sezonul următor, prin aducerea în prim plan a Renault 5 E-Tech electric. 

Reflectând poziția Renault ca partener cheie, logo-ul R5 va apărea pe fața tricourilor purtate de echipa AS Monaco în toate meciurile din Liga Campionilor din acest sezon, dar și pe buzunarul echipamentului jucătorilor în meciurile din Ligue 1. De asemenea, logo-ul va apărea pe stadionul Louis II și pe materialele de comunicare ale Clubului.

Renault 5 E-Tech electric este o emblemă pop iconică și atemporală, un simbol pentru Renault. Acesta reprezintă nu numai strategia de redresare Renaulution, ci și reînnoirea industrială a mărcii și tranziția modelului iconic la energia electrică. Fabricat la uzina din Douai, Franța, Renault 5 E-Tech electric este, de asemenea, primul vehicul electric – alături de Scenic E-Tech electric – care primește certificarea "Origine France Garantie" de la Bureau Veritas.

În cadrul acestei colaborări, Renault va pune la dispoziția AS Monaco o flotă de aproximativ douăzeci de vehicule. 

În această etapă cheie a lansării Renault 5 E-Tech electric, Renault va promova noul său vehicul – care simbolizează tranziția mărcii către energia electrică – printr-o serie de inițiative dezvoltate alături de AS Monaco și de rețeaua extinsă de dealeri.

"Suntem foarte mândri să fim parteneri ai clubului de fotbal AS Monaco în acest sezon. Avem o legătură puternică, ce se bazează pe istoria și pe valorile noastre. Fondate în urmă cu peste o sută de ani, suntem entități cu acoperire națională și internațională. Încercăm să implementăm strategii care pun accent pe mobilitatea curată. Acest parteneriat vine într-un moment care promite să fie interesant și semnificativ pentru ambele părți, o dată prin lansarea Renault 5 E-Tech electric, un model iconic ce inspiră pasiune reală, precum și prin sărbătorirea centenarului AS Monaco". 
Laurent Aliphat, VP Renault Marketing, Brand Content.


Thibaut Chatelard, Chief Marketing & Revenue Officer, AS Monaco: "Aș dori să urez bun venit Renault și Renault 5 E-Tech electric în familia partenerilor AS Monaco! Odată cu revenirea clubului în Liga Campionilor în sezonul viitor, precum și cu sărbătorirea centenarului, suntem încântați că Renault ne susține în campania noastră europeană și pe tot parcursul sezonului din Ligue 1, care se conturează a fi unul deosebit de interesant. Prin acest nou parteneriat cu Renault, o marcă globală, și Renault 5 E-Tech electric, un model care este atât iconic, cât și ecologic, demonstrăm încă o dată atractivitatea AS Monaco. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Renault și să ne susținem reciproc pentru atingerea obiectivelor noastre.

 


Despre Renault

Renault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.


Despre AS Monaco 

AS Monaco este un club cu istorie ce face parte din Campionatul Franței, fiind fondat în 1924.
Cu opt titluri în Ligue 1, zece cupe naționale și două finale ale Cupei Campionilor Europeni (Liga Campionilor 2004, Cupa Cupelor Europene 1992), AS Monaco are unul dintre cele mai impresionante palmaresuri din fotbalul francez și o moștenire puternică.
Celebrul tricou pe diagonală creat de prințesa Grace, stadionul Louis-II construit la Marea Mediterană, tradiția jocului frumos și cultivarea tinerelor talente (cinci campioni mondiali francezi - T. Henry, D. Trezeguet, E. Petit, L. Thuram și K. Mbappé - sunt din Academie) sunt markerii unui club cu un context unic,  axat pe excelență.
AS Monaco, la fel ca Principatul al cărui ambasador este, este cunoscut în întreaga lume și se bucură de o reputație internațională puternică, susținută în special de o comunitate mare, de peste 25 de milioane de fani pe rețelele sociale.
www.asmonaco.com 

RELATED TOPICS