Rafale e-tech Full Hybrid este disponibil pentru comandă în România

Renault accelerează în ofensiva sa de electrificare și anunță deschiderea comenzilor pentru Rafale E-Tech full hybrid, SUV-ul coupé vârf de gamă al mărcii. Gama cuprinde două niveluri de echipare – Techno și Esprit Alpine – și un sistem de propulsie hibrid de 200 cp, care este atât puternic, cât și eficient (4,7 litri/100 km, 105 grame CO2/km). Disponibile începând de la 39,900 Euro cu TVA sau 360 Euro pe lună* în echiparea Techno și 44,400 Euro cu TVA sau 389 Euro pe lună* în echiparea Esprit Alpine, primele livrări către clienți vor începe în toamna 2024, pentru Rafale Full Hybrid 200cp. Renault va introduce și versiunea E-Tech 4x4 de înaltă performanță și 300 CP până la sfârșitul anului.

07.06.2024

Articol

Rafale a fost prezentat în iunie 2023 la Paris Air Show din Le Bourget (dosar de presă). Este unul dintre momentele culminante ale planului Renaulution, un simbol al mutării mărcii pe o piață superioară și dovada că Renault are modele potrivite pentru clienții din fiecare categorie. Designul său captivant de SUV coupé promite experiențe intense la volan și acordă noi valențe plăcerii de a conduce, datorită sistemului hibrid de propulsie și șasiului care setează standardele, ambele tehnologii avându-și bazele în pasiunea și expertiza inginerilor Renault.

Un SUV coupé îndrăzneț și dinamic 

Rafale E-Tech full hybrid are 4,71 metri lungime, 1,86 metri lățime și 1,61 metri înălțime și este construit pe platforma CMF-CD. Proporțiile sale ideale și personalitatea puternică împing plăcerea de a conduce la niveluri superioare. Și pasagerii se vor bucura, de asemenea, de plimbare în acest SUV coupé generos, ce prezintă tehnologii inovatoare. Al doilea rând este spațios, având o rază a genunchiului de 302 mm și spațiu pentru cap de 880 mm – în ciuda siluetei coupé a vehiculului.. O caracteristică de ultimă generație este plafonul panoramic Solarbay® care utilizează tehnologia PDLC (Polymer Dispersed Liquid Cristal) pentru a deveni opac sau transparent la cerere, prin Google Assistant sau un comutator.

Sistemul de propulsie puternic și eficient de 200 cp al Renault Rafale, combinat cu o cutie multimodală, plasează autonomia mașinii la capătul superior al segmentului (până la 1.100 km), iar consumul și emisiile de CO2 la limita inferioară (4,7 litri și 105 grame de CO2 / km). 

Șasiul său proiectat cu precizie oferă senzații de neegalat la volan, amplificate de sistemul de tracțiune 4CONTROL Advanced de la Renault. Roțile motoare spate sunt standard în echiparea Esprit Alpine și îmbunătățesc semnificativ manevrabilitatea, astfel încât șoferul să poată conduce cu ușurință prin oraș și să negocieze viraje la viteze mai mari. 

Sistemul de infotainment scalabil OpenR Link este deschis, conectat și de neegalat. Șterge linia dintre viața online din afară și din interiorul mașinii, având capabilități Google încorporate și peste 50 de aplicații disponibile. 

Până la sfârșitul anului, Renault va adăuga și o versiune E-Tech 4x4 de înaltă performanță de 300 CP, pentru a duce plăcerea de a conduce la noi înălțimi. Această versiune va veni cu un motor electric suplimentar care alimentează roțile din spate și cu setări specifice pentru șasiu. 


Prețuri și gamă pentru Rafale E-Tech full hybrid

Rafale E-Tech full hybrid vine standard cu o serie de echipamente, iar gama cuprinde un sistem de propulsie E-Tech full hybrid de 200 CP și două niveluri de echipare: Techno și Esprit Alpine.

Gamamodel.png

 

Gamamodel2.png

 


[1]360 €/lună:

Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 30.06.2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul RENAULT Rafale techno E-Tech full hybrid 200, în valoare de 199 500 lei, cu 34.21% avans (68 249 lei),1 800 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finantarii include: comision de analiza dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv inmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 131 251 lei valoarea totală finantată, 10.03% DAE, durata 36 de luni, 108 388 lei valoare reziduala, valoare servicii 6 918 lei, 173 645 lei valoare totală plătibilă, se va intocmi obligatoriu RCA si CASCO de catre utilizator sau de catre finantator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile si asigurarile continute de aceasta oferta promotionala pot fi achizitionate si impreuna cu ofertele standard de finantare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorintei și situatiei tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email. Produsul include valoarea contractului de intretinere Easy Service (revizii periodice mentionate in contractul de intretinere al autovehiculului) valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsa),  ITP si asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. 

[1] 389 €/lună:

Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 30.06.2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul RENAULT Rafale esprit Alpine E-Tech full hybrid 200, în valoare de 222 000 lei, cu 34.6% avans (76 812 lei),1 945 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finantarii include: comision de analiza dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv inmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 145 188 lei valoarea totală finantată, 9.95% DAE, durata 36 de luni, 120 613 lei valoare reziduala, valoare servicii 6 918 lei, 191 091 lei valoare totală plătibilă, se va intocmi obligatoriu RCA si CASCO de catre utilizator sau de catre finantator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile si asigurarile continute de aceasta oferta promotionala pot fi achizitionate si impreuna cu ofertele standard de finantare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorintei și situatiei tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email. Produsul include valoarea contractului de intretinere Easy Service (revizii periodice mentionate in contractul de intretinere al autovehiculului) valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsa),  ITP si asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.

DESPRE  RENAULT

 Renault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.

Resurse

Descarcă articolul

Vizualizează galeriav

Galerie foto (3)

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine

Documente (1)

Fișă produs Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine

RELATED TOPICS